Ji-Ma´s Värdegrund

Värdegrund


Ji-Ma´s värderingar är en del av vardagen som vi alltid ska uppnå och som visar oss vägen. Följande väderingar styr vår verksamhet


Engagemang

Ji-Ma´s sammarbete mot kund ska alltid känneteckna Engagemang vid varje kontakt tillfälle och alltid i strävan efter att överträffa Kundens förväntningar. Genom Engagemang kommer vi kunna hålla vad vi lovar och stå för våra åtaganden med målmedvetet och långsiktigt arbete. Engagemang ska även gälla i vår kontakt med alla våra samarbetspartners.

 

Kundanpassning

Vår produktions flexibilitet och vårt agerande ska alltid vara med kundens önskemål i fokus där med att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar

 

Kompetens

Engagemang och Kundanpassning kräver Kompetens. Kompetens är något som alltid kommer uppskattas och därför jobbar vi alltid hårt med att förbättra våra färdigheter och kompetensnivån i vårt arbete.

 

Trygghet

Ji-Ma ska alltid förknippas med trygghet i allt det vi gör . Genom vårt Engagemang, vår kundanpassning och vår kompetens ska vi vara branschens mest trygga, pålitliga och flexibla leverantör.